• English
  • Deutsch
  • Français

Open tours

Special: op zaterdag 24 juni en zaterdag 1 juli wordt een vaartocht over het IJ gegeven. De aanleiding hiervoor is het vijfjarig bestaan van EYE. De vaartochten worden in samenwerking met EYE gegeven. Lees hier meer over de vaartochten en de aanmelding.

Door verschillende gebieden en gebouwen in Amsterdam worden rondleidingen gegeven voor individuele deelnemers. Voorjaar 2017 vinden rondleidingen plaats in de voormalige Tramremise De Hallen, over het Marineterrein, door EYE Filmmuseum Nederland, en over het NDSM-terrein. Ook worden architectuurwandelingen  georganiseerd in samenwerking met de OBA.

Tijdens het Grachtenfestival Amsterdam 2017 vinden op 12, 13, 17 en 20 augustus augustus  wandelingen plaats in: de Spaarndammerbuurt, over het Rokin, de Zuidas en Uilenburg. Lees hier meer over de wandelingen tijdens het Grachtenfestival.

Bij de tentoonstelling ‘Modernism in print’ wordt op zaterdag 9 september  een fietstocht langs Amsterdamse modernistische architectuur gegeven. Klik hier voor meer informatie.

Op zaterdag 23 september en zondag 8 oktober worden in samenwerking met boekhandel Scheltema twee wandelingen over het Rokin georganiseerd. Klik hier voor meer informatie.

De architectuur rondleidingen vinden plaats in samenwerking met de OBA, ARCAM, EYE, De Hallen en het Marineterrein.

De Gebouwengids verzorgde ook twee fietstochten tijdens de Dag van de Architectuur in samenwerking met de OBA en ARCAM.
Lees hier meer over de fietstochten tijdens de Dag van de Architectuur.

Behalve rondleidingen voor individuele deelnemers worden in de genoemde gebouwen/gebieden ook rondleidingen voor groepen – onder andere aan de hand van thema’s zoals gebiedsontwikkeling en duurzaamheid – gegeven.

Voor meer informatie en boekingen:
info@degebouwengids.nl
T 020 6231 701, M 06 13560615