• English
  • Deutsch
  • Français

Open tours

Special: op zondag 27 mei 2018 wordt- in samenwerking met de Centrale OBA – een vaartocht over het IJ gegeven. Lees hier meer over de vaartocht en de aanmelding.

Door verschillende gebieden en gebouwen in Amsterdam worden rondleidingen gegeven voor individuele deelnemers. Voorjaar 2018 zullen  rondleidingen plaatsvinden in de voormalige Tramremise De Hallen, over het Oosterdok en Marineterrein, door EYE Filmmuseum Nederland, en over het NDSM-terrein. Ook worden architectuurwandelingen  georganiseerd in samenwerking met de OBA.

Tijdens het Grachtenfestival Amsterdam 2018 zullen in augustus  wandelingen gehouden worden. Wanneer het programma bekend is zullen we dat op de site plaatsen. Lees hier meer over de wandelingen tijdens het Grachtenfestival 2017.

De Gebouwengids verzorgde ook twee fietstochten tijdens de Dag van de Architectuur 2017 in samenwerking met de OBA en ARCAM.
Lees hier meer over de fietstochten tijdens de Dag van de Architectuur.

De architectuur rondleidingen vinden plaats in samenwerking met de OBA, ARCAM, EYE, De Hallen en het Marineterrein.

Behalve rondleidingen voor individuele deelnemers worden in de genoemde gebouwen/gebieden ook rondleidingen voor groepen – onder andere aan de hand van thema’s zoals gebiedsontwikkeling en duurzaamheid – gegeven.

Voor meer informatie en boekingen:
info@degebouwengids.nl
T 020 6231 701, M 06 13560615